User Tools

Site Tools


about:minutes:2015-12-08

Jegyzőkönyv az ELTE BTK Angol-Amerikai Intézete Tanácsának 2015. december 8-i üléséről

A résztvevők aláírják a jelenléti ívet. Kenyeres János megnyitja az ülést. Az IT határozatképes, a jelenlévők elfogadják a napirendi pontokat.

  1. Az intézetigazgató felhívja a figyelmet az intézeti karácsonyi ünnepségre, melyre az Angol Nyelvpedagógia Tanszék szervezésében szerdán, december 9-én du. 3-tól 5-ig a 4. emeleti zsibongóban kerül sor. Reményét fejezi ki, hogy minél több diák és kolléga fog részt venni az eseményen.
  2. Az IT megvitatja az irodaszerek helyzetét és beszerzésük kérdéseit, mely különösen aktuális a vizsgaidőszak kezdetével.
  3. Az IT megvitatja az intézet/tanszékek 2016-ra vonatkozó humánpolitikai tervét. Az elmúlt hetekben készültek írásos anyagok. A tanszékeket érintő tanárhiány miatt fontos kérdésről van szó, Kóczán Andrással csütörtökön lesz szóbeli egyeztetés a Dékáni Hivatalban.
  4. Az Intézetigazgató tájékoztatja az IT-t, hogy a Trefort-kert Alapítvány pályázni fog különböző kari és intézeti programok, események támogatására. Ezért Kóczán András az alapítvány nevében mielőbb információkat kér a tanszékektől a 2016-ban tervezett programokról (pl. konferenciák, könyvkiadás). Az összegyűjtött adatokat az Intézet a Trefort-kert Alapítványnak továbbítja.
  5. Az intézetigazgató ismételten szorgalmazza a zsibongókban kihelyezett tárlók feltöltését tanszéki/intézeti publikációkkal.
  6. Kenyeres János felveti, hogy a többnyire üres és sivár folyosókat érdemes volna növényekkel, képekkel, poszterekkel díszíteni, mely mindenki örömére szolgálna. Ehhez a diákok és kollégák tárgyi felajánlásait, segítségét kéri.
  7. Egyebek

A következő IT tervezett időpontja: 2016. február 16.

Budapest, 2015. december 8.

A jegyzőkönyvet vezette: Kenyeres János

A kiadmány hiteléül:

Lénárt Zoltán

about/minutes/2015-12-08.txt · last touched 2019-04-13 16:01 by 127.0.0.1